.

6 БР. Панделки за Коса С Цветя, Ръчно изработени, Изцяло На Накладки, Щипки за коса от кожа на Алигатор, култивирани Перли, Цветни Щипки за Коса, Щипки за коса, Аксесоа?

6 БР. Панделки за Коса С Цветя, Ръчно изработени, Изцяло На Накладки, Щипки за коса от кожа на Алигатор, култивирани Перли,

BGN 7.59

Налично
Налично за поръчка

?Материал : плат от органични влакна и метал с перлената лента в голям рубчик, което им осигурява мекота, гъвкавост, лекота и трайностБлагодарение на високото качество на материалите на тези щипки за коса изглеждат по-красиво и изящно. ?Размер : прибл.2 инча, цветни щипки за коса, хубаво аксесоари почти за момичета от всички възрасти.Те са достатъчно малки, за заснемането на новороденото, но достатъчно големи за отглеждане на бебета и малки момичета, деца с тънки / гъста коса. ?Пакетът включва : Комплект от цветни заколок за коса baby girl, представени в 6 луксозни цветове, които включват в себе си прекрасна комбинация от цветове, подчеркнутых билки и листа.Това е подобно на истински цветя за уют. ?Фантастично разнообразие от цветове е толкова красиво, ярко и красиво; Набор от най-различни цветове, в тон на вашето заедно; Открийте всичко, което сложите на ден.Това е перфектният аксесоар от изкуствени цветя за всеки повод : рождени Дни, детски душ, детски подаръци, Коледни и т. ?Всичко това бутици за ръчно изработени с цветни лъкове, не само красиви, но и полезни, те красят вашите прическа и здраво държат на косата.От малки момичетата до големи момичета, всички ги харесват.Добре направени скоби от кожа на алигатор здраво се държат в косите си малки деца, не се плъзгат. Параметри : Високо качество на материалите : тези игли за коса под формата на цветя за момичета са изработени от органични тъкани и естествени влакна и материали с перли, което им осигурява мекота, гъвкавост, лекота и трайност.Прикачена лента в голям рубчик, напълно изравнени метални скоби от кожа на алигатор.

Към свойства