.

Очила за четене Синя Светлина, Блокиране на Пружинни панти, Очила за четене с компютър, очила с антирефлексно покритие за мъже и жени (Цвят: 1, размер: + 1,5)

Очила за четене Синя Светлина, Блокиране на Пружинни панти, Очила за четене с компютър, очила с антирефлексно покритие за

BGN 1.67

Налично
Налично за поръчка

[Фотохромичните слънчеви очила] Лещи фотохромен слънчеви очила са прозрачни, на закрито или през нощта и автоматично затемняются до оттенък на слънчеви очила при излагане на ултравиолетова слънчева светлина [Стилен дизайн] : Прогресивни очила за четене, класически дизайн, с прозрачни лещи, които ви отличи от тълпата.Това е подарък за бащите, приятелите, старши. [Лещи с висока разделителна способност] : Професионална и точна настройка градуса с лещи с висока разделителна способност : не се притеснявайте за умора на очите и главоболие, да имате добър сън. [Подходящ за всички видове лица] : независимо от това колко голям може да има лице, малко или средно, може лесно да се разреши проблема; Произволно поворачивающаяся пружина на краката и намалява прижатие точки към главата; Добра защита на очите и главата. [Безупречно обслужване] : Възползвайте се от нашите очила за четене без риск, ние предлагаме безпроблемно пълно възстановяване в рамките на 90 дни. [Фотохромичните слънчеви очила] Лещи фотохромен слънчеви очила са прозрачни, на закрито или през нощта и автоматично затемняются до оттенък на слънчеви очила при излагане на ултравиолетова слънчева светлина. [Стилен дизайн] : Прогресивни очила за четене, класически дизайн, с прозрачни лещи, които ви отличи от тълпата.Това е подарък за бащите, приятелите, старши. [Лещи с висока разделителна способност] : Професионална и точна настройка градуса с лещи с висока разделителна способност : не се притеснявайте за умора на очите и главоболие, да имате добър сън. [Подходящ за всички видове лица] : независимо от това колко голям може да има лице, малко или средно, може лесно да се разреши проблема; Произволно поворачивающаяся пружина на краката и намалява прижатие точки към главата; Добра защита на очите и главата. [Безупречно обслужване] : Възползвайте се от нашите очила за четене без риск, ние предлагаме безпроблемно пълно възстановяване в рамките на 90 дни.

Към свойства