.

Мини Проектор, Преносим Проектор ismua, Улични Проектори Отлични Идеи за подаръци за Малка къща/хотел/лагери, Съвместима с мобилен телефон, преносим компютър, Връзка ?

Мини Проектор, Преносим Проектор ismua, Улични Проектори Отлични Идеи за подаръци за Малка къща/хотел/лагери, Съвместима

BGN 37.33

Налично
Налично за поръчка

?[Мини-проектори за хотели] : Преносим проектор - добър инструмент, за да се насладят на гледане на филми / видео игра и да се поглезитеКолко е важно да учат, са също толкова важно е да се забавляват.Като ученици, вие вече трябва да се водят в стаята с много багаж, затова този малък проектор ще ви спести пространство. ?[Се грижи за здравето на вашите очи] : мини проектори ismua могат да намалят излъчваната син лазерен източник на светлина, се намалява натоварването на очите дори и след много гледане часа, което е особено важно за студенти, деца и възрастни хора.Този метод също така свежда до минимум влиянието на вашите циркадните ритми, така че гледане на филм или шоу на ismua няма да наруши вашия нормален сън. ? [Поддръжка 1080 P] : Яркостта на този малък проектор увеличен до 60%, изображения по-ярки, отколкото при подобни проектори, поддържа резолюция от 1080p.Предлага зашеметяващ гледане и добро семейно развлечение. ?[Голям екран, можете да го свържете към външни говорители за подобряване на качеството на звука. ? [Възможност за свързване на няколко устройства] : проектори ismua, оборудвани с интерфейси HDMI, USB и AV, могат идеално да работят със смартфони, i Pad, лаптопи, телевизори, DVD плейъри, PS4, USB и т. ?[Мини-проектори за хотели] : Преносим проектор - добър инструмент, за да се насладят на гледане на филми / видео игра и да се поглезите.Колко е важно да учат, са също толкова важно е да се забавляват.Като ученици, вие вече трябва да се водят в стаята с много багаж, затова този малък проектор ще ви спести пространство. ?[Се грижи за здравето на вашите очи] : мини проектори ismua могат да намалят излъчваната син лазерен източник на светлина, се намалява натоварването на очите дори и след много гледане часа, което е особено важно за студенти, деца и възрастни хора.

Към свойства