.

TURNMEON 12-Подножието Гигантски Надуваеми Външни декорации за Деня на Благодарността Пуйка Побира Тиквен Пай, Надувное Украса на двора с led крушки, Есен Украса в Деня н?

TURNMEON 12-Подножието Гигантски Надуваеми Външни декорации за Деня на Благодарността Пуйка Побира Тиквен Пай, Надувное Украса

BGN 37.33

Налично
Налично за поръчка

[12-подножието гигантски надуваеми лодки за Деня на благодарността ] 12-подножието гигантски надуваеми лодки за деня на благодарността носят шапка Поклонник и се държат тиквен пайИдва с надуваеми матраци, 8 пластмасови колове за заземяване, 4 бр 11-футовыми тросами, 2 пакети за вода, вилица и вграден вентилатор. [3 вградени led фенер] Удобства : 3 ярки led фенер са вградени в надуваеми лодки за Деня на благодарността.Това ще озарява тревата радост, да добави на шега и празнична атмосфера на вашите лампа на бижутата в Деня на Благодарността.Вие ще получите много комплименти от вашите съседи и гости. [Лесна настройка и съхранение] С вграден вентилатор 1,2 Както и адаптер 12 В-1,5 А, да имат сертификат UL.Просто да поставите щепсела в контакта, тя надуется след няколко минути, и всичко се появи в един миг. Расстегните на дъното с цип, за да може тя бързо сдувалась, и я лесно да се сгъва, след сдувания. [Стабилност и сигурност] Външно украшение за благодарността идва с привязями, тояги и торбички за вода, за да го повали на земята.Чанта за вода трябва да се напълни с пясък или вода, след това се поставя във вътрешността на надуваеми изделия.Изработен е от водоустойчив полиестер за сигурност и стабилност. [Декорации за Деня на благодарността на открито] може да се използва за есенни декорации за Деня на благодарността на открито, събирания в чест на Деня на благодарността, двор, отвора на вратата, на тревата, есенни декорации за Деня на благодарността.

Към свойства