.

Homissor Американски Градински Знамена 12,5x18,5 инча - САЩ двустранен Малък американски Флаг за дворно Банер патриотичното Украса на тревата на открито (американски град?

Homissor Американски Градински Знамена 12,5x18,5 инча - САЩ двустранен Малък американски Флаг за дворно Банер патриотичното

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

?【Американски флаг Градински флаг】 -Градински знамена за улицата Перфектен професионален американски флаг, отличен флаг, независимо от това къде е поставен, той ще се откроява със своите ярко червени, бели и сини цветове! ?【Двустранен】-Двустранен дизайн градински знамена 12x18 изглежда страхотно при влизане и излизане, дизайн не просвечивается при слънчева светлина и от двете страни. ?【Луксозно качество】-Здрав полиестерен плат с подплата, с ярки цветове, устойчиви на uv, устойчив на атмосферни влияния, замира и изчезва. ? 【Гаранция】-Изображение на нашия хартата отпечатани върху здрава, устойчива на атмосферни влияния тъкан, така че не се случва за довършителни нишки, избледняване, отслаивания или напукване (1 бр., не включва шест). ?【Купи с увереност】 Ние гарантираме качеството на продуктите на american flag for small outside 12x18!Ако продуктът причини някакво недоволство или проблеми с качеството, 100% ВРЪЩАНЕ на парите производителя!. Ярки цветове и устойчиви на uv цветни бързи мастило, не изчезват. Двойни линии за шиене на краищата не се разбиват. Флаг е подходяща за използване на закрито и на някои видове използване на открито.

Към свойства