.

TURNMEON 8 Фута Гигантски Великденски Заек Надуваеми Изделия Външно Украшение, Надуваем Заек с Подсветка Държи Кошница с Великденски Яйца с Привязными Тояги Led Лампа В?

TURNMEON 8 Фута Гигантски Великденски Заек Надуваеми Изделия Външно Украшение, Надуваем Заек с Подсветка Държи Кошница с

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

[Великденско украса с гигантски заек с дължина 8 метра] Сладко розово зайче в зелен работен комбинезон държи кошница с разноцветни великденски яйцаДайте на своите приятели и семейство весел празник-Великден. [Led светлини и ярки цветове] Благодарение на вграден сверхярким led лампочкам цветен надуваем зайче светва за резултатно за нощно гледане.Осветите своя двор или градина и въз основа на съседи и гости. [По-стабилен и безопасен] Включва 2 домашно приготвени чувала с пясък, на 8 кол за заземяване и 5 привязей за бърза и лесна настройка.Вътре надуваеми изделия вграден джоб за добавяне на торби с пясък, за да ги направи по-устойчиви на земята.Торби с пясък, преди да се използва трябва да се напълни с пясък или камъни, после сложи вътре надуваеми продукти, за да ги поддържаме. [Мощен вграден вентилатор] С подобрени вграден компресор.Просто включете е надувное устройство, то самонадуется за секунди.Бързо выкачивается за по-лесно съхранение.За многократна употреба, съхранявайте го на следващата година. [Великденско украса на открито] Здрав найлон за употреба на открито.Светлини за външна украса на великден двор, дейности по лова за великденски яйца, декор партита, трева, градина, за дома, офиса, училище и много други!.

Към свойства