.

mmknlrm Дъждобран, Яке с качулка, Мрачни Мъжки Костюми За двойки на Хелоуин, Дълги Пелерини, Женски Друга Светло Лилав Шал (Черен, XXL)

mmknlrm Дъждобран, Яке с качулка, Мрачни Мъжки Костюми За двойки на Хелоуин, Дълги Пелерини, Женски Друга Светло Лилав Шал

BGN 25.55

Налично
Налично за поръчка

Можете да нося този костюм за Хелоуин, и хората ще бъдат Изумени от ТяхАксесоари за жени Шал.Можете да изберете от пет размери, които могат да станат приятен подарък за вашия Любим човек, приятели и членове на семейството.Моля, сравнете размерите на Детайли от вашите преди!!!Жена дъждобран плюс. 1 Х Дъждобран с качулка Забележка : Сребро за вечерни рокли.Как да се измие : Ръчно пране в студена вода, вечерна шал повешена или е подравнена, за да изсъхне.Цветовете могат да се различават малко в зависимост от настройките на компютъра и монитора. Този костюм за cosplay е изработена от висококачествени материали, растягивающийся и лек, Дебелина : стандартна Пол : за жени и млади дами Материал : полиэфир1 х дъждобран с качулка Забележка : Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване, благодаря ви (на всички измервания в см. и имайте предвид, че на 1 см = с 0.39 инча) Информация за продукта : Сезон : четири сезона Моля, сравнете размерите на детайли с вашите, преди да!!! Засаждане : подходяща по размер, Като се перат : ръчно пране в студена вода, след това или го оставете да изсъхне на линия са Много меки и удобни за носене за жени всякакъв стил и млади дами.

Към свойства