.

Прозорец фидер колибри Bilantan с 2 здрави нещастници, хранилки за колибри за окачване на открито, лесно се приготвят, са измити и са монтирани, вградени отвори за хране?

Прозорец фидер колибри Bilantan с 2 здрави нещастници, хранилки за колибри за окачване на открито, лесно се приготвят, са

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

【Прозорец фидер колибри】Прозорец ясла за птици с 2 здрави лепило за надеждно закрепване на прозорците, като се гарантира, че тя никога няма да падне, което осигурява колибри по-безопасно място за хранене и почивка 【Любими колибри】 Благодарение на ярко червения дизайн и вграден жълт дупките за хранене, тази фидер колибри ще се превърне в перфектното допълнение към вашия задния двор, което ви позволява лесно да наблюдавате и да правите прекрасни моменти с тези чаровни птици. 【Лесно да се зарежда и мие】Дизайн на тази хранилки за колибри е много проста.Просто извадете или закрепете капака, за да запълни нектар или четка фидер.Благодарение на тази проста операция птици могат да се насладят на свежия и чист нектар, за укрепване на общото здравословно състояние. 【Ров за мравки и насекоми】 Тези хранилки за колибри за окачване на открито богато проектирани с муравьиным ров отгоре.Напълнете го с вода, за да създаде бариера, която възпира насекоми далеч от чист нектар, предназначен за колибри. 【Гъвкава настройка】 комплектът включва окачен скакательный става и две трайни издънка за лесна инсталация.Независимо от това, дали предпочитате да се мотае къщичка за птици от дърво или я прикрепете към прозореца, можете лесно да я поставите навсякъде, където искате, за привличане на птици. 【Прозорец фидер колибри】Прозорец ясла за птици с 2 здрави лепило за надеждно закрепване на прозорците, като се гарантира, че тя никога няма да падне, което осигурява колибри по-безопасно място за хранене и почивка. 【Любими колибри】 Благодарение на ярко червения дизайн и вграден жълт дупките за хранене, тази фидер колибри ще се превърне в перфектното допълнение към вашия задния двор, което ви позволява лесно да наблюдавате и да правите прекрасни моменти с тези чаровни птици. 【Лесно да се зарежда и мие】Дизайн на тази хранилки за колибри е много проста.Просто извадете или закрепете капака, за да запълни нектар или четка фидер.Благодарение на тази проста операция птици могат да се насладят на свежия и чист нектар, за укрепване на общото здравословно състояние. 【Ров за мравки и насекоми】 Тези хранилки за колибри за окачване на открито богато проектирани с муравьиным ров отгоре.Напълнете го с вода, за да създаде бариера, която възпира насекоми далеч от чист нектар, предназначен за колибри.

Към свойства