.

Микрокомпонентная акустична система Toshiba TY-ASW91: Безжична система високоговорители Bluetooth FM радио, USB порт и CD, вход AUX, led дисплей и дистанционно управление.

Микрокомпонентная акустична система Toshiba TY-ASW91: Безжична система високоговорители Bluetooth FM радио, USB порт и CD,

BGN 62.06

Налично
Налично за поръчка

АУДИОКОЛОНКИ ПРЕМИУМ-клас : Външен усилвател осигурява професионални бас и ярък качеството на съраунд звукМУЛТИМЕДИЕН ПЛЕЪР : да се свърже чрез Bluetooth, USB и AUX вход, слушайте FM-радио или възпроизвеждайте музика на CD или MP3. Уверете се, че разстоянието между това устройство и устройството е в рамките на 10 м. КОМПАКТНОСТ И ПРЕНОСИМОСТ : Лична система е достатъчно малък, за да може да се постави на рафта с книги, или за транспортиране на парти.Дистанционно управление В комплекта : В комплекта са включени удобно дистанционно управление, което позволява лесно да промените функцията за поточно излъчване отдалеч. ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН : Домашна аудио система на Toshiba се извършва в стилния минималистичном черен дизайн с led дисплей.Въпреки компактните размери, тази стерео уредба е оборудвана с множество съвременни технологии, които позволяват да възпроизвежда звук с източници, включително Bluetooth устройства, cd-та и USB-флаш памети.Неговият елегантен минималистичен външен вид и органично се вписва в магазините и вътре развлекателни центрове.Bluetooth ви позволява да прехвърляте безжично музика с включен мобилно устройство, което ви позволява да общуват с гостите, оттеглям в дома или да се отдадете на йога — и всичко това без да прекъсвате музика.

Към свойства