.

X-DREE 5 бр Хартия за покриване на покрива на купола сабвуферного бас-говорител 130 mm (5 листа хартия за покриване на покрива на купола сабвуферного бас-говорител 100 мм)

X-DREE 5 бр Хартия за покриване на покрива на купола сабвуферного бас-говорител 130 mm (5 листа хартия за покриване на покрива

BGN 50.73

Налично
Налично за поръчка

Име на продукта : все още Мъниче за боклук динамика; Тип : с выступом Диаметър : 130 мм / 5 см; Височина : 20 mm / 0,78 инча. Цвят : черен; Тегло : 28 г. Материал : Хартия (Materiale : carta.Съдържание на опаковката : 5 х защитни капачки за високоговорители (Съдържанието на конференция : 5 х парапольвер за приготвяне на капучино на альтопарланте. 5 Бр 130 мм, капачка за защита от отломки на купола сабвуферного бас говорител Paper A покритие за защита от отломки - това е с полукръгла купол, който се намира в конус от динамика.Съдейки по името, прахоустойчив капачка предпазва от отломки от външната страна на формата на спирала динамика.Накрайник за боклук - това е с полукръгла купол, намиращ се в конус от динамика.Съдейки по името, прахоустойчив капачка предпазва от отломки от външната страна на формата на спирала динамика.описание на испанском5 pezzi da 100 мм, хартия за покриване на купола на субуфера и бас говорител. Цена : против labbro Diametro : 130 мм / 5 ' '; Altezza : 20 мм / 0,78' 'Цвят : ner_o; пешо : 28материалы : carta Contenuto della confezione : 5 x cappuccio parapolvere на altoparlante.

Към свойства