.

3,5 мм L/R Ключ стереозвука 2-Лентов Ключ Ръчен Превключвател Кутия за разделяне на звука 1 2 изход / 2 в ЕДИН изход За съвместно използване на звук (черен)

3,5 мм L/R Ключ стереозвука 2-Лентов Ключ Ръчен Превключвател Кутия за разделяне на звука 1 2 изход / 2 в ЕДИН изход За съвместно

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

> Основни характеристики : ① изберете аудио вход между 1 и 2 с помощта на микрофон 1/2 и ще получите един изход; ② изберете аудио изход между 1 и 2, за да се получи един вход > Разработен аудио изход 2 (1)-В-1 (2)-От 3,5 мм. > Една клавиш за изключване на звука, храната не се изисква не се отрази > Една клавиш за изключване на звука, храната не се изисква не се отрази на качеството на звука. > Ако ви е необходимо да включите слушалки, микрофони и мултимедийни тонколони между двете устройства, както и за регулиране на силата на звука и изключване на микрофона, това е нещо, което ви трябва. > Директен замяна или връщане на средства за дефектните устройства.Бързото и любезно обслужване на клиентите. > Основни характеристики : ① изберете аудио вход между 1 и 2 с помощта на микрофон 1/2 и ще получите един изход; ② изберете аудио изход между 1 и 2, за да се получи един вход. > Разработен аудио изход 2 (1)-В-1 (2)-От 3,5 мм. > Една клавиш за изключване на звука, храната не се изисква не се отрази > Една клавиш за изключване на звука, храната не се изисква не се отрази на качеството на звука. > Ако ви е необходимо да включите слушалки, микрофони и мултимедийни тонколони между двете устройства, както и за регулиране на силата на звука и изключване на микрофона, това е нещо, което ви трябва. > Директен замяна или връщане на средства за дефектните устройства.Бързото и любезно обслужване на клиентите. Аудиовыключатель 3,5 мм Този аудиовыключатель 3,5 мм и е предназначен за потребители с няколко аудиоисточниками и изходи.Основни функции : ① изберете аудио вход между 1 и 2 с помощта на превключвател 1/2 и ще получите един изход; ② изберете аудио изход между 1 и 2, за да се получи един вход. Забележка : Изберете ключа 1/2, за да превключи на правилния вход или изход.Характеристики : 1. Една клавиш за изключване на звука : просто натиснете, за да изключите звука на устройството; много полезно при специални условия.

Към свойства