.

Следи бебето Hiseeu с дистанционно камера с превръщането увеличение, 5 LCD екран с камера 1080P, двупосочен разговор, откриване на звука и звукова аларма, нощно виждане, ре?

Следи бебето Hiseeu с дистанционно камера с превръщането увеличение, 5 LCD екран с камера 1080P, двупосочен разговор, откриване

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Играят колыбельные. Управление на завъртане / наклон на 360 °.Автоматично превключване на деня и нощта.Слот за карти памет TF : 64 G с възможност за разширение. 1-Щракнете върху мащабиране. Двупосочен разговор. 4 канала, с възможност за разширяване. 5-инчов преносим монитор.Слот за карти памет TF : 64 G с възможност за разширение. 12 Часа работа с аудио и видео. 24-часов режим на готовност Само със звук (режим VOX).Подходящ за грижа за вашето дете, според възрастта, както и може да се използва за най-Скъпите Си домашен Любимец.Всички данни се предават на местно ниво, не трябва да се притеснявате за хакване на камерата. 1 * Камера 1080 P (с кабел за захранване с дължина 6,5 фута). 1 * 5-инчов LCD монитор (с 4-футовым кабел за захранване). 1 * Чанта за монтиране на скобата и винтове. 2 * Адаптер за захранване. 2-ЛЕНТОВ АУДИО PTZ КАМЕРА 1080 P : няма слепи зони. Управление канче и наклон на 360 °, 6-кратно цифрово увеличение. 1 Натиснете за увеличаване / намаляване на мащаба. 2-лентов звук Позволява при необходимост се припокриват със страничните камери. Мониторинг на температурата и дисплея в режим на реално време.Погрижете се за това, което ви вълнува. Голям LCD дисплей и 5-инчов преносим монитор, който се захранва С батерии : щепсела и да играе.Автоматично сдвояване с видео камера 1080 P Full HD (може да се разшири до 4 камери), което позволява да разберете какво се случва с аудио - и видеомониторингом.Присматривайте за детето Си, дори когато Наблизо Няма.ОТКРИВАНЕ на ЗВУКА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ : когато засече звук, над определен праг, на екрана на монитора веднага се събужда и Ви уведомява вътрешния един сигнал.Винаги обеспечивайте сигурността на детето си и да Сте в течение на събитията.Wi-Fi интернет, НЕ се изисква : безжичен монитор с детска камера, оборудвани с най-новите безжични технологии.Радиус на действие до 900 метра, режим на готовност 24 часа (12 часа с включено видео), преносима следи бебето за пътуване, която можете да вземете със себе си по време на семейни пътувания.ПОВЕРИТЕЛНОСТТА е ГАРАНТИРАНА : Всички данни се предават на Местно ниво.

Към свойства