.

Луксозен комплект аксесоари за контролера на Xbox One Elite, Набор от Сменяеми метални инструменти за ремонт на 13 в 1, 6 метални Джойстик за смяна на модове, 4 Червени остри?

Луксозен комплект аксесоари за контролера на Xbox One Elite, Набор от Сменяеми метални инструменти за ремонт на 13 в 1, 6

BGN 8.40

Налично
Налично за поръчка

На разположение различни групови бутони в стил направи си САМ и по-персонализирана програма за изчистване на грешки, които правят играчите настройка на скоростта на въртене на джойстика и разпоредби гумирани клавиши, а също и повишават неговата персонализированность управление дръжкаНе е токсичен и няма мирис.Множество групови комбинации и САМ. играчите удобно регулиране на скоростта на въртене на джойстика, положението на клавишите и т.Стандартен, фасетиран.Плоска повърхност, джойстик за палеца ви осигурява най-добрия опит игри.Просто извадете старата с магнитни основата и сложете върху нея нова.Средна (2), mini (2). Просто го поставете в задната позиция на контролера.Нови ножове ще ви помогнат да подобрите целеуказание в играта и да работи гладко. 1 x Кръг кръстосан ключ. 1 x напречен ключ. 4 x разтегателен. 1 x Стандартна детайл. 1 x отвертка Т8. 1 х Отвертка T6. 1 х железен лост. 1 х Чанта за съхранение. Цвят обработват галванична технология, а взаимозаменяеми комплект аксесоари контролер е изработен от висококачествен метал, траен и устойчив на корозия. Подобрено докосване : точно същите размер и материал, както при официални аксесоари за контролери Elite Series 2, канава дизайн на ръкохватката, за да се предотврати изпадане на повишаване чувствителността на ръцете и подобряване на игра опит.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ материали : Джойстици аксесоар controller, изработени от висококачествен силикон и метал, а ножовете и D-образни облицовки са изработени от метал, със същия, като на оригиналния материал е много траен и трудна в чорап.СТИЛЕН ВЪНШЕН вид : аксесоар Слот издадат вашия контролер нов външен вид и уникален дизайн.Идеално е съвместим с вашия контролер за Xbox One Elite Series 2.Лесно замяна на стари копчета с помощта на нашите комплекти.ГЪВКАВ И УДОБЕН за ползване : взаимозаменяеми джойстик с текстурирана дръжка и регулируема инструменти.Всички пръчки, остриета и водачи на лентата са подвижни и могат да се настройват за това, за да ви осигури най-забележителните игрови преживявания.ЛЕСНА СМЯНА на : Замяна на преносим комплект аксесоари по ваш вкус, за разбиване на контролера не е необходимо, той да се придържа към него като магнит, той е много издръжлив и не на разстояние, ако малко не се натискам.Пратката включва : Аксесоари за контролер включва 6 метални джойстик за смяна на модове, 4 червени подрулевика (2 средни и 2 мини), 2 червени D-образни накладки, 1 сребърен инструмент за регулиране на напрежение.

Към свойства