.

Автоматична Купа за вода KHEARPSL с Мед Поплавковым Капак, Сливным отвор и Маркуч, Купа за Вода за Кучета от Неръждаема Стомана, Пияч, за да се Едър Рогат Добитък, Свине, ?

Автоматична Купа за вода KHEARPSL с Мед Поплавковым Капак, Сливным отвор и Маркуч, Купа за Вода за Кучета от Неръждаема Стомана,

BGN 15.20

Налично
Налично за поръчка

ЗДРАВ материал : Тази автоматична купа за вода са изработени от неръждаема стомана 304, здрав, не ръждясва, лесен за почистванеРазмер на купата : 10 "L x 10,6"W x 4,7"H. маркуч Размер : 1/2 "ID, дължина 31,5". МЕСИНГ поплавковый клапан : Месинг поплавковый на вентила е изработен от висококачествен месинг и пластмаса, гума за миене осигурява херметичност, липса на течове. Станем по-силни и издръжливи в сравнение с пластмасови поплавкового наредба на автомобила.С СЛИВНЫМ ОТВОР : На дъното На купички за вода има сливное отвор, през който е удобен за почистване шише за вода и излейте нечистота, осигуряване на чиста околна среда за пиене на животните.АВТОМАТИЧНО ПОДАВАНЕ на ВОДА : Използвайте принципа на плаващ нивото на водата плувка за управление на ключове за подаване и отвеждане на вода за постигане на ефект на постоянно ниво на водата може да се регулира нивото на водата, въртяща се метална барашковую орех или зелен гаф.ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : Тази купа за вода от неръждаема стомана, може да се използва за кучета, говеда, телета, овце, кози, коне, свине и така нататък.По-голям капацитет, достатъчна за задоволяване на нуждите на животните в питейната вода.ЗДРАВ материал : Тази автоматична купа за вода са изработени от неръждаема стомана 304, здрав, не ръждясва, лесен за почистване.Размер на купата : 10 "L x 10,6"W x 4,7"H. маркуч Размер : 1/2 "ID, дължина 31,5". МЕСИНГ поплавковый клапан : Месинг поплавковый на вентила е изработен от висококачествен месинг и пластмаса, гума за миене осигурява херметичност, липса на течове.

Към свойства