.

ДВА КОМПЛЕКТА БИЖУТА за бала в чест на Хелоуин, се включва в себе си 7-подножието на надуваеми скелети, призраци на пиратски кораб на Хелоуин и 8-подножието на надува?

ДВА КОМПЛЕКТА БИЖУТА за бала в чест на Хелоуин, се включва в себе си 7-подножието на надуваеми скелети, призраци на пиратски

BGN 20.24

Налично
Налично за поръчка

Комплект бижута за бала в чест на Хелоуин - В този комплект е само на 2 украса : 1 бр 7-футови надуваеми скелети-духа на Хелоуин на пиратски кораб и 1 бр. въздушни арки-паяци-призраци височина 8 фута на Хелоуин с подсветка.Са подходящи както за вътрешно, така и за външна употреба, можете да ги инсталирате в хола, кухнята, басейна, двора или дори на верандата. 7-подножието на Хелоуин Надуваеми скелети, Призраци на пиратски кораб Надуваеми размери (Д х Ш х В) : 84,6x37,4x84,6 инча. 8 фута височина Хелоуин надуваеми призраци Паяк Арка Арка Надуваеми размери (Д х Ш х В) : 87,8 х 28,7 х 96 см; Височина на вътрешната арка е на 71 инча.Самонадувается незабавно с включен вентилатор, когато се свържете към стандартен електрически контакт, светват за по-добро виждане през нощта и се изпуска за компактно съхранение.Колове, каишка и вентилатор се предлагат в пълен комплект за бързо и лесно регулиране.Отлични за помещения, на открито, партита, театрален реквизит и много други.Комплект бижута за бала в чест на Хелоуин - В този комплект е само на 2 украса : 1 бр. 7-футови надуваеми скелети-духа на Хелоуин на пиратски кораб и 1 бр. въздушни арки-паяци-призраци височина 8 фута на Хелоуин с подсветка.Са подходящи както за вътрешно, така и за външна употреба, можете да ги инсталирате в хола, кухнята, басейна, двора или дори на верандата.

Към свойства