.

4 Опаковки M8 Продълговат налягане главата порта С Резбови Пръчки на Шпиндела, 8 мм За малки деца, аксесоари за врата за кучета, Набор от Спирални болтове, подходящи з?

4 Опаковки M8 Продълговат налягане главата порта С Резбови Пръчки на Шпиндела, 8 мм За малки деца, аксесоари за врата за

BGN 1.67

Налично
Налично за поръчка

【M8】 4 опаковки пръчки на шпиндела M8 8 мм по-дълъг от 10 см (3,98 инча) Пръти шпиндел с резба е Подходящ за всички порта за бебета, домашни любимци и кучета, монтирани под наляганеРезбовани вентили за високо налягане, са изработени от изключително здрав метален материал с пластмасово регулируемо колело е бял на цвят. 【Лесна инсталация FST】 Комплект крепежни болтове с диаметър 8 мм и може лесно да се инсталира във вашите детски врата.Нашите винтове за аксесоари, this durable walk through gates може лесно да се инсталира в порта на вашето дете / домашни любимци и кучета без никакви инструменти. 【СТАБИЛНОСТ И сигурност】 Тези напорни порти с дърворезба правят вашите детски портите на по-устойчиви и повече не излизат от строя.В същото време аксесоар small baby gates защитава вашите стени, без да има дупки, подходящ за вашите детски врата, врата за домашни любимци, порта за кучета. 【СТАБИЛНОСТ И сигурност】 Тези напорни порти с дърворезба правят вашите детски портите на по-устойчиви и повече не излизат от строя.В същото време аксесоар small baby gates защитава вашите стени, без да има дупки, подходящ за вашите детски врата, врата за домашни любимци, порта за кучета. 【РЕЗЕРВИРАЙТЕ С УВЕРЕНОСТ】FST се стреми да създаде доброто марка за майката и детето.Имаме гаранция за връщане на парите за 1 година, така че можете да правите покупки с увереност.При всякакви проблеми с качеството или всякакви коментари към нашите продукти, моля не се колебайте да ни информират за това. ➤Забележка Моля, уверете се, че отвора на шпиндела на врата, подходящи за болтовете 8 mm (M8), преди да купите.Детски лигавицата на вратата или на стената НЕ са включени в комплекта. ➤ Идеалният комплект за подмяна на арматура на шпиндела на затвора високо налягане ✪4 комплекта пръчки на шпиндела на затвора високо налягане 8 mm, се използват за замяна на повредени или липсващи пръчки на шпиндела.

Към свойства