.

Yyiwhmy2 Обезопасена Детска площадка С Нежна дръжка от Мъниста, Трайни Люлка, Безопасни Играчки за захващане, Дръжка за гимнастика в Джунглата и Стълби за игри стая, Др?

Yyiwhmy2 Обезопасена Детска площадка С Нежна дръжка от Мъниста, Трайни Люлка, Безопасни Играчки за захващане, Дръжка за гимнастика

BGN 7.99

Налично
Налично за поръчка

пластмасата 【Безопасност на】 : Светещи мъниста в двата края на дръжката абсорбира светлина през деня и сияят нощем.Може да не играят само декоративна роля, но и да позволите на детето си, играющему в тъмнина, видя дръжката в безопасност!. 【Гаранция за качество】 : В средата на дръжката се използва висококачествена алуминиева сплав, в двата края се използва ABS-пластмаса за защита на околната среда, умело съчетаващ здравина и лекота. 【Многоцелеви】 : Двуетажни легла в стая или къщичка на дърво на открито, зала за игри, рамка за катерене, ограда.Много универсален аксесоар!И поддържайте усмивката на лицата на децата си в безопасност!. 【Практичен дизайн】 Дръжка, украсена със зелени ивици, които правят улавяне удобни и предпазват от подхлъзване, създаване на безопасна площадка за вашето дете. 【Задължения по послепродажному обслужване】: когато получите дефектен продукт, моля, разкажете ни за него!Ние ще се стремим качествено изпълнение следпродажбено обслужване, за да се гарантира, че резултатите ще бъдат задоволителни за вас!.Новото поколение на химикалки, използвани от по-голям светлинен топчета, тази промяна прави функцията за подсветка дръжки по-ясно!Можете да видите по-добре писалка в тъмното!Подобрете нивото на безопасност!Ние съчетаваме тези две функции, красота и трайност, създаване на декоративно място за забавление, които също могат да бъдат по-безопасни и по-надеждни традиционните дръжки!.

Към свойства