.

Перманентен винил в клетката HTVRONT Buffalo, Перманентен винил от черно-бяла клетка с размери 12 х 5 метра за машини за рязане, Самоклеящийся винил ролка в клетката за коле?

Перманентен винил в клетката HTVRONT Buffalo, Перманентен винил от черно-бяла клетка с размери 12 х 5 метра за машини за

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

?КЛАСИЧЕСКИ винил в клетката BUFFALO : Този перманентен винил HTVRONT изпълнена в клетката buffalo отлично материал, който изглежда стилно и елегантно; И класически цветове, подходящи не само за коледна украса, но и за вашите ежедневни бижутаНека да направим вашия дом по-топъл и нежен на Коледа с нашите винил каре buffalo!. ? Се РЕЖЕ ЛЕСНО ПРОПАЛЫВАЕТСЯ и ПОНАСЯ : Високо качество осигурява добри режещи характеристики, което значително улеснява ряз винил buffalo plaid рибка, на разумна вискозитет осигурява по-леко плевене и прехвърляне на винил.Кажете сбогом на неприятни усещания от плевене при използване на нашия клеящегося винил в клетката ще откриете, че изкореняването е много добре премахва стреса.Освен това, нашият винил за крикутинга лесно се пренася върху друг на гладка повърхност, плътно, без образуване на мехурчета и бръчки. ? ПРОЗРАЧЕН PET-субстрат : Тъй като ние заменя хартия на основата на прозрачни РЕТ подложка, перманентен винил HTVRONT никога не оставя никакви следи, които могат да развалят вашия разделочный мат.С помощта на нашия лигав винил с РЕТ подложка, няма нужда да си миете мат и се притеснявате за увреждане на дизайна.Перманентен винил ролка HTVRONT plaid ще се превърне в любимия начин на спестяване на вашето време. ? Многофункционалност и персонализиран подарък : Нашият винил ролка с лепило за бродерия е лесен за използване и е съвместим с повечето режещи машини, като Cricut, Силует, Graphtec, Pazzles и така нататък.

Към свойства