.

Переноска за морско Свинче Жилишу, Чанта-Переноска за малки домашни Хамстери, Пътна Чанта-Переноска за зайци, Градинска Чанта-переноска за зайци, Дишаща Переноска ?

Переноска за морско Свинче Жилишу, Чанта-Переноска за малки домашни Хамстери, Пътна Чанта-Переноска за зайци, Градинска Чанта-переноска

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

【Голям размер, но сгъваем】 Голям е размерът на разширяване : 10 * 10* 12 инчаГолям капацитет подходящ за баскетболна топка на официален размер на 7 и е достатъчно голям, за таралеж, хамстер, протеини, папагал, плъхове, морски свинчета и други малки животни.Но сгъваем размер : 2 * 10 * 12 сантиметра заемат по-малко място за съхранение.Цялата малка чанта-переноску за домашни любимци може да се сгъва за удобство за носене и съхранение в закрити помещения. 【Дизайн с държач за бутилки с вода】Переноска за морски свинчета е проектиран с дупка за бутилки с вода с дюза и еластична лента за фиксиране на бутилки с вода, което позволява на вашите домашни любимци да се пие вода по всяко време и на всяко място. !!!Моля, обърнете внимание, че бутилката с вода трябва да се изключи.Моля, допълнително поръчайте бутилка за вода с дюзата по-малко от 15 мм, диаметър на бутилката по-малко от 2,7 инча. 【Обнови прозрачен прозорец 】 В сравнение с други по-стари, прозрачен прозорец новата чанта-пренасяне за малки домашни любимци Zhilishu отделена от долната част на цип, което ефективно предпазва от внезапна выбегание дребни животни.Уникален дизайн прозрачен преден прозорец позволява на малкото животно да се следи внимателно заобикалящата природа и да се наслаждавате на слънцето и гледката по всяко време. 【Воздухопроницаемые отвори и окото на прозореца】На переноске за хамстери има 3 вентилационни отвори и 2 дъвчащи етажа прозорци, осигуряващи приток на свеж въздух и циркулация на въздуха за вълнест на детето.

Към свойства