.

6 БР. Брави за шкафове за Бебета, Регулируемата U-Образна Брави за Безопасност за деца, Мултифункционален Заключване на дръжките на шкафа за чекмеджета за Шкафчета, ?

6 БР. Брави за шкафове за Бебета, Регулируемата U-Образна Брави за Безопасност за деца, Мултифункционален Заключване на дръжките

BGN 14.11

Налично
Налично за поръчка

СЪОБЩЕНИЕ 【ЗАКЛЮЧВАНЕ на КАБИНЕТА AUAITTECH】Два бутона се натискат едновременно и равномерно и страничната затвор може да бъде отключена.Децата ограничен начин на мислене и силата на ръцете, което затруднява тяхното откриване.Еднопосочен трансфер може да натискате многократно без излаз. 【Широк СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ】 подходящ за различни грибовидных дръжки и D-образни или пръстеновидни дръжки, като шкафове, вграден хладилник, шкафчета, врати за съхранение, чекмеджета и т. 【Висока степен на сигурност】 Той е изработен от безопасен ABS-пластмаса, не променя цвета си, без мирис и спокойно се грижи за всеки член на семейството. 【РЕГУЛИРУЕМА】 Поради дългата U-образна защелке максимална дължина на замъка може да достигне 5,5 инча.Това ви дава възможност за гъвкаво адаптиране на замъка под различни химикалки и конфигурация. 【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа и ще ви предоставим най-доброто решение. 【ЗАКЛЮЧВАНЕ на КАБИНЕТА AUAITTECH】Два бутона се натискат едновременно и равномерно и страничната затвор може да бъде отключена.Децата ограничен начин на мислене и силата на ръцете, което затруднява тяхното откриване.Еднопосочен трансфер може да натискате многократно без излаз. 【Широк СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ】 подходящ за различни грибовидных дръжки и D-образни или пръстеновидни дръжки, като шкафове, вграден хладилник, шкафчета, врати за съхранение, чекмеджета и т. 【Висока степен на сигурност】 Той е изработен от безопасен ABS-пластмаса, не променя цвета си, без мирис и спокойно се грижи за всеки член на семейството. 【РЕГУЛИРУЕМА】 Поради дългата U-образна защелке максимална дължина на замъка може да достигне 5,5 инча.Това ви дава възможност за гъвкаво адаптиране на замъка под различни химикалки и конфигурация.

Към свойства