.

Преносим Переноска за Хамстер Misyue, Клетка за Пренасяне на Малки Животни, Калъф за Носене с Бутилка за Вода, купа за храна и Беговым Колело за Хамстер Джудже, Порове, ?

Преносим Переноска за Хамстер Misyue, Клетка за Пренасяне на Малки Животни, Калъф за Носене с Бутилка за Вода, купа за храна

BGN 14.33

Налично
Налично за поръчка

【Отличен за пътуване】 Калъф за носене Hamaster Комплектът включва : преносим калъф и плетените бутилка, позволяват на вашето малко кученце свободно да пие водаДишаща 】 Дизайн от железен тел от двете страни на клетки Позволява на вашия домашен любимец да се чувстват дышащим, лесно влизат и излизат и да се забавляват от катерене. 【Лесно почистване】 Дизайн с голям прозорец в долната част на преносими клетки позволява лесно да се почистват и се поставят в нея малък домашен любимец. 【Стабилно качество】 Сигурност клетка за хамстер на открито Висококачествен полипропилен материал + стоманена тел, без никакъв мирис ще защитава вас и вашия малък домашен любимец в безопасност. 【Размер】 Размер на продукта : 8.8 инч, подходящи за малки домашни любимци - джудже хамстер, порове, таралежи, чинчила, на сирийски хамстер, може би малко за морски свинчета.

Към свойства