.

Тюлевые Ролки, Тюл с Пайети под формата на Паяжина, Ролка тюл за сватби, за опаковане на подаръци за партита, Събития на Деня на Свети Валентин (Цвят на фуксия)

Тюлевые Ролки, Тюл с Пайети под формата на Паяжина, Ролка тюл за сватби, за опаковане на подаръци за партита, Събития на

BGN 6.74

Налично
Налично за поръчка

Материал полиестер : лек, тънък, мек на допир, лесно се изтриват и изсъхва бързоМатериал полиестер : лек, тънък, мек на допир, лесно се изтриват и изсъхва бързо.Ярки цветове : Тюлевый костюм на роли е представена в 4 цвята, които могат да придадат на вашето декорация на специален ефект.Широка гама от приложения : Тюлевые ролки за бродерия и партита, които се използват в коледни поделках, албуми за албуми, чанти от органза, поделках със собствените си ръце, декориране на дома, партита, луксозни опаковки, производство бантов за коса и други козметични продукти, рождени дни, класически фуршетах с бонбони и т. Сцена : Може да се прилага към свадьбам, дейности в чест на Деня на Свети Валентин, вечеринкам, Свети Валентин, Великден, Коледа, годишнина, свадьбам и много други специални празници.Отличителен знак на : Илюзорната цветен тюл с паяжини от мръсни паяжини му придава по-колоритен вид. Материал полиестер : лек, тънък, мек на допир, лесно се изтриват и изсъхва бързо. Ярки цветове : Тюлевый костюм на роли се състои от 4 цвята, които могат да придадат на вашето декорация на специален ефект. Отличителен : Илюзорната цветен тюл с паяжини го прави по-цветен. Сцена : Може да се прилага към свадьбам, проявите за Деня на Свети Валентин, вечеринкам, Свети Валентин, Великден, Коледа, годишнина, свадьбам и много други специални празници.

Към свойства

Item Type:
Tulle Roll
Material:
Polyester
Specification:
1 Roll
Width:
Approx. 6cm / 2.4in
Length:
Approx. 25yd / 22.9m
Product Function:
DIY Clothes, DIY Doll Clothes
Package List:
1 x Tulle Roll :