.

Аудиоинтерфейс USB Solo (24 бита/ 192 khz) + фантомное хранене 48 за компютърна запис, подкастинг и стрийминг на Контакт и воспроизводи Безшумен аудиоинтерфейс Rugste XLR за създ?

Аудиоинтерфейс USB Solo (24 бита/ 192 khz) + фантомное хранене 48 за компютърна запис, подкастинг и стрийминг на Контакт

BGN 59.99

Налично
Налично за поръчка

Всичко за музиката, за всички музикантиWrugste се стреми да създаде марка аксесоари за професионални инструменти, любимите си музиканти.Нашата цел е да осигури висококачествени и ценово ефективни продукти за всички, които обичат музиката.Аудиоинтерфейс Wrugste USB може да ви помогне да записва висококачествен звук.Нашият продукт определено превъзхожда вашите нужди. ? WRUGSTE【Професионално студийно качество】 Това е най-добрият начин за качване на звук на вашия компютър, и той също така може да подобри качеството на звука.Ако в студиото има микрофони и електрическа китара, и искате да ги запишете на вашия компютър, но компютърът ви не е подходящ входове, аудиоинтерфейс Wrugste usb да реши този проблем. ? WRUGSTE【Фантомное храна + 48】 Аудиоинтерфейс е оборудван с USB ключ фантомного хранене +48 за микрофонного входа, той осигурява фантомное хранене 48 стартира XLR (изисква се за професионални студийни конденсаторных микрофони). ? WRUGSTE【Предпоставка включва】 1 х USB аудиоинтерфейс, 1 х USB A-C кабел, 1 х USB C адаптер 1 х ръководство за потребителя. ? WRUGSTE【Гаранция 2 години】Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, екипът WRUGSTE ще ви осигури професионална техническа поддръжка и навременна реакция. ? WRUGSTE【Комбинираната входове】 Аудиоинтерфейс има USB съединители на комбинирания вход, към който може да свържете с микрофони, инструменти и сигнали линейно ниво, трябва да се свържете чрез съединители ¼ " (6,35 мм) тип TS или TRS. ? WRUGSTE【Професионално студийно качество】 Това е най-добрият начин за качване на звук на вашия компютър, и той също така може да подобри качеството на звука.

Към свойства