.

Женски Аромати и Красота Haniel, Парфюм Спрей с Феромони за Жени, Парфюм Масла за Жени, Парфюми С Феромони За Жени, Парфюм за момичета, Дамски Парфюм Pharamon, Шипровый Цвет?

Женски Аромати и Красота Haniel, Парфюм Спрей с Феромони за Жени, Парфюм Масла за Жени, Парфюми С Феромони За Жени, Парфюм

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

【Красив аромат】 Аромат на парфюм с феромони Haniel за жени, този свеж и елегантен цветя-шипровый парфюм е предназначен за млади жени, които се радват на свободата и независимосттаПрекрасен аромат, съблазнителен, романтичен и чувствен, с елегантен вкус и чисто женската красота.
【Слой】 Връхни нотки : плодови нотки, тубероза, жасмин, фрезия, момина сълза и цветя от африкански портокал; ноти сърце : бонбони, пуканки и ванилия; ноти база : пачули.Сместа човешки феромони подобрява вашата интимност.
【Жизнена сила】 Ефирни нотки на фрезия и момина сълза отвори тази пролет женствена композиция, която се допълва от акорди на жасмин, портокалов цвят и тубероза.Връхни нотки Haniel Pretty са обогатени с приятни, почти плодови акценти, които преминават в сърцето на очарователния пуканки, последвано от пралина и ванилия.
【Атрактивен】 База, определено оставя ясен шипровый ефект и доза елегантност с акорди на пачули.Феромони навсякъде, много атрактивен.На етикета на продукта : Дамски аромати и парфюми, Феромоновый парфюм спрей за жени, Парфюм масла за жени, Парфюми с феромони за жени, Парфюм за момичета, Дамски парфюм Фарамон, парфюми за жени, дамски аромати, аромат за жени, парфюм за момичета, парфюми, пачули, феромони за мъже, феромоновое масло, феромоновое масло / спрей за жени, парфюм масла за жени продължително действие, маслени парфюми за жени, фарамоновое масло за жени, феромоновые маслени парфюми за жени. 【Красив аромат】Аромат на парфюм с феромони Haniel за жени, този свеж и елегантен цветя-шипровый парфюм е предназначен за млади жени, които се радват на свободата и независимостта.Прекрасен аромат, съблазнителен, романтичен и чувствен, с елегантен вкус и чисто женската красота. 【Слой】 Връхни нотки : плодови нотки, тубероза, жасмин, фрезия, момина сълза и цветя от африкански портокал; ноти сърце : бонбони, пуканки и ванилия; ноти база : пачули.Сместа човешки феромони подобрява вашата интимност. 【Жизнена сила】Ефирни нотки на фрезия и момина сълза отвори тази пролет женствена композиция, която се допълва от акорди на жасмин, портокалов цвят и тубероза.

Към свойства