.

Безцилиндровый Бойлер GASLAND, НА 1,58 GPM, 6Л, Преносим Външен газов отоплител незабавни действия на Пропан с защита от прегряване, лесен за инсталиране, за къмпинг и лодк?

Безцилиндровый Бойлер GASLAND, НА 1,58 GPM, 6Л, Преносим Външен газов отоплител незабавни действия на Пропан с защита от

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

[1,58 GPM/6 L пропановый бойлер] При максимална мощност на изхода на 41000 BTU / час температура на водата може да достигне максимум 109,4 ° F (43 °C) и минимум 55,4 ° F (13 ° C) при 1,58 GPMОсвен това, можете да 1,58 литра топла вода в минута при скорост на потока 1,58 GPM.Работещи с ниско налягане на водата, който се нуждае от само 3,6 psi налягане на водата. [Подходяща за самостоятелна употреба] В този обогревателе използва стандартния 20-фунтовый бутилка с течен пропан и разполага с електронно запалване, което се захранва от две батерии D-cell.Може да се използва по време на къмпинг, в колата, на лов, на басейна, при измиване на домашни любимци или коне, почистване на колата или дори в една малка колиба, оранжерия или хижа. [Подобрена система за защита на сигурността на] Чрез сертифициране CSA продукт отговаря както канада, така и американските стандарти за безопасност.Съдържа защита от прегряване, ниско разхода на вода, сухо изгаряне, замразяване, високо налягане на водата и спиране на горенето. [Led дисплей и съвети за инсталиране] Индикатор за температура, осветена по този начин, така че водата да не е нито прекалено гореща, нито прекалено студена.

Към свойства