.

FOTING Потопяема Помия помпа капацитет 1/2 с. л., 1937 г/ ч, Водна Помпа за източване на водата от басейна, Нивото на засмукване 0,04 , Преносим Потопяема Универсална Помпа за ?

FOTING Потопяема Помия помпа капацитет 1/2 с. л., 1937 г/ ч, Водна Помпа за източване на водата от басейна, Нивото на засмукване

BGN 37.99

Налично
Налично за поръчка

Мощен двигател с мощност от ? 1/2 с : Потопяема водна помпа е снабден с енергийно ефективен двигател, който може да се налива вода с обем до 1937 литра в час и да го вземете на височина от 25 фута вертикално при по-малко энергопотреблении, по-голяма икономия на енергия и бесшумности.Освен това, перекачивающий помпа може да изтриват вода до 0,04 инча, което е идеално за премахване на последните капки вода с равномерен пол. ?Издръжливост и надеждност : Напълно устойчиви на корозия корпус и дългогодишна термопластичная дизайн помпа за басейн осигуряват устойчивост на корозия устойчивост и дълготрайност.Вградена автоматична топлинна предпазител срещу претоварване предпазва мотора от прегряване и запалване, че е подходящ за продължителна употреба с мръсната вода. ?Лесна употреба : Сгъваема дръжка, както и 25-подножието на захранващия кабел улесняват переноску прудового на помпата и да го инсталира в далечината.Преносими електрически помпа е снабден с 3 адаптери : адаптер GHT3/4 "за градински маркучи, адаптер за коленете NPT и адаптер за няколко маркучи за маркучи с диаметър 36 мм, NPT1" и 26 мм. Можете да използвате маркучи с различни размери за свързване на тази малка водна помпа.

Към свойства