.

Бутон за съхранение на вътрешни съоръжения за съхранение на върхове с обувки за обувки за повдигане на шкафа за обувки горни правоъгълни пейки с възглавница спалн?

Бутон за съхранение на вътрешни съоръжения за съхранение на върхове с обувки за обувки за повдигане на шкафа за обувки горни правоъгълни пейки с възглавница спалня многофункционален полиестер голямо пространство

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

Възглавничката се премахва и лесна за почистване, може да се използва за вход, калник, предно влизане, хол .10 Размер на вътрешната пакета : 48. здрав и издръжлив : Изработен от дъска за частици с капацитет на теглото от 330 фунта; Здравата и издръжлива пейка за багажника за обувки може да издържи 2 възрастни наведнъж; Компактният размер се вписва в малки и малки пространства, без да заема тесния коридор или входни пространства. Здрав и издръжлив : Тази пейка за съхранение е изработена от твърда дървесина, която може да осигури превъзходна издръжливост и тежко натоварване. Просторно пространство за съхранение : Кошниците разполагат с рамка на ратан, за да ви осигурят голямо място за съхранение, да ви помогнат да организирате играчки, дрехи, възглавници, одеяла или списания и ви дава лесна оценка на тези елементи3. Капацитет на товар : 330. Стилен пейка : Тази пейка за съхранение придаде на домашния ви приветлив вид, дизайнът на всички съвпадения прави пейката за съхранение да изглежда страхотно в различни стилове на декор на дома, като Modern, Mid Century, Farmhouse, Rustic, Retro, Industrial Decor и други. Моля, разрешете отклонение на измерване на 1-2 cm поради ръчно измерване.08 lbsfeatures : 1. 1 x пейка за съхранение (други аксесоари не са включени) Забележка : 1. Стилен пейка : Тази пейка за съхранение придаде на вашия дом приветлив вид, дизайнът на всички съвпадения прави пейката за съхранение да изглежда страхотно в различни стилове на домашен декор, като модерен, средата на века, селска къща, селски, ретро, ​​индустриален декор и други . многофункционален дизайн : Подвижната възглавница е подходяща за почивка и четене, като също така осигурява подкрепа, когато сменяте обувките.

Към свойства