.

Колори за възглавница за дивана за възглавница за възглавница за възглавница за диван за дивана разтягане възглавница закрепване на мебел за мебел за мебел с елас?

Колори за възглавница за дивана за възглавница за възглавница за възглавница за диван за дивана разтягане възглавница закрепване на мебел за мебел за мебел с еластичен долен и перилен механизъм (LA

BGN 1.67

Налично
Налично за поръчка

Подходящ както за T Cushion, така и за стилове на възглавница на кутии Той може не само да фиксира покритието на възглавницата здраво и да го държи на място, но и да спести времето и енергията си. Този плъзгач на възглавницата е изработен от трайна и мека висока разтягаща се плетена тъкан. Малкият дизайн на шарка е прост и щедър, който може да съответства на различните ви семейни стилове. Функция : Притежаването на покритие на възглавницата може да намали износването на дивана възглавница и да увеличи експлоатационния си живот.Тъкани и материали : 85% полиестерни фибри и 15% Spandex Fabric правят нашите възглавници по -еластични и издръжливи. Безпрепятствена грижа : машинно миещо се с подобни цветове в студена вода. Ако имате деца и домашни любимци вкъщи, покриванията на възглавниците са от съществено значение за вас, защото те могат да повредят вашите дивани възглавници по всяко време.

Към свойства