.

Листове Коледни пълни опаковки Лак лак стикер блясък маникюр комплекти за дизайн на ноктите

Листове Коледни пълни опаковки Лак лак стикер блясък маникюр комплекти за дизайн на ноктите

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

Засегнати от епидемията, транспортирането на стоки ще бъде бавен, моля, закупете предварително14 Листа Коледни пълни опаковки стикер за лак за нокти , блясък маникюр комплекти за дизайн на ноктите
Въведение :
Множество дизайн на разположение : 14 различни листа коледни стикери за нокти. Може да се използва и на пръсти и фалшиви нокти!
Пакет :
1x3d стикери за стикери на декола за ноктите на изкуството Направете DIY Декорация щамповане на маникюр
Това е много популярен продукт на Tiktok. Страхотни разнообразни дизайни, за да изберете и правите перфектни нокти. Потърсете марката "zppruwe" ще намерите още стилове. Това е задължителен продукт за празниците, можете да го подарите като подарък или като декорация. Можете също да използвате гел за нокти, за да покриете, за да накарате стикерите да издържат по -дълго и по -блестящи. Честита декорация на таблица за хелоуе.
Моден тенденционен дизайн : Проектиран от професионални дизайнери, използвайки класически коледни цветове и теми за шарки, направете своя маникюр специален в коледния сезон!
Лесен за използване : Тези такси за нокти са самозалепващи се, той може да се залепи директно върху ноктите и след това използвайте файла за нокти, за да подадете нежно краищата, за да го направят гладко.

Към свойства