.

Зарядно устройство за контролер за Xbox One, Зарядно за две контролери YAEYE Xbox One / One X/One S/ One Elite, Високоскоростно зарядно устройство за зареждане [с два слота] с 2 акумулат?

Зарядно устройство за контролер за Xbox One, Зарядно за две контролери YAEYE Xbox One / One X/One S/ One Elite, Високоскоростно

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

【Широка съвместимост】 : Тази зарядно устройство Xbox One е съвместим с контролерите на Xbox One, Xbox One S, Xbox One X и Xbox One Elite, така че можете да зареждате контролер Xbox не само директно на батерия зареждане, докинг станция, но и директно акумулаторна батерия 【Двоен слот за зареждане на Метод 2 : Директен зареждане на акумулаторни батерии в зарядно устройство зарядно устройство; Позволява да се съсредоточи върху играта, никога няма да се притеснявате за ниско зареждане на батерията. 【Че получавате】 : Вие ще получите 1 зарядно устройство с две контролери, 2 акумулаторни батерии Xbox One капацитет 1200 mah Ni MH, 1 кабел за зареждане Micro-USB, 1 Ръководство за потребителя, ако имате някакви въпроси относно зарядно устройство YAEYE controller, моля, не се колебайте да се свържете с нас, отговори на всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 24 часа. ?【Зареждане на вашата конзола Xbox One】 : Този блок захранване за Xbox One, разработен специално за конзолата Xbox One, не е подходящ за Xbox One S/ Xbox One X. Не е OEM, но е идеален заместител на официалния захранване, ще се превърне в още един вариант за вашата конзола, като се има предвид бюджета.

Към свойства