.

Чанта-Переноска за хамстер JYMNDD Small Animals, Преносим Переноска за морски Свинчета с каишка, Дишаща Пътна Чанта за Таралеж-Протеини, Регулируема Презрамка и Дишаща мреж?

Чанта-Переноска за хамстер JYMNDD Small Animals, Преносим Переноска за морски Свинчета с каишка, Дишаща Пътна Чанта за Таралеж-Протеини,

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

переноска за дребни животни X 1 мека подвижна подложка X 1. мека презрамка X 1. 【Размер на изделия】 Моля, обърнете внимание на размера на балансовите за дребни животни, преди да купите.Размерът на нашата чанти-пренасяне за хамстери е 12,2 "L x 10,24"W x 10,24"H. Подходящ за малки животни като морски свинчета, хамстери, таралеж, чинчила, захарен планер, плъх, мишка, катерица, млада снежна скулптура, заек, заек, брадати дракони, малък папагал и т. 【Висококачествени материали】 Тази чанта за носене на морски свинчета е изработена от здрав плат Оксфорд и PVC, износостойкая, предотвратява появата на драскотини, че е по-безопасно и по-удобно.Подвижна мека подложка на дъното позволява лесно да извадите мат и му чисти.Повърхността може да се мие директно, което позволява лесно да се премахнат всички петна, без да се притеснявате. 【Грижи за тях по всяко време】 Нашата чанта за носене на малки животни, с прозрачен преден прозорец от PVC, което позволява на вашия домашен любимец по-добре да се види, вместо да бъде в една малка тъмна стая, да се наслаждавате на слънцето и гледката по всяко време.Да ви е удобно и да си взаимодействат с вашия домашен любимец, за да не остане на тъмно място, който причинява безпокойство, Страх. 【Дишащи и удобни】 3 големи вентилационни отвори отпред и два допълнителни етажа на прозореца срещу ухапване от двете страни осигуряват приток на свеж въздух за кожени деца, което ги прави по-комфортни и безопасни.Двойни ципове, ще ви помогнат бързо да стигнем до вашия домашен любимец, за да се успокои, да докоснем или да го взема на ръце.

Към свойства