.

Циклопедия на Мичиган: Историческа и биографична, включваща синопсис от обща история на държавата, и биографични скици на мъже, които в различните си сфери са в раз?

Циклопедия на Мичиган: Историческа и биографична, включваща синопсис от обща история на държавата, и биографични скици на мъже, които в различните си сфери са в различните си сфери

BGN 27.98

Налично
Налично за поръчка

Изберете предпочитания от вас цвят без допълнителни разходи! Разгледайте повече опции, като кликнете върху „Още изображения“ и ни уведомете по ваш избор по имейл Отпечатано върху хартия от най-високо ниво. Признавайки тяхното значение за читателите, които търсят представа за нашето историческо съкровище, ние усърдно ги възстановихме и преиздадем. Екип от професионалисти експертно обработва всяка страница, деликатно запазва съдържанието си без промяна. Поради винтидж характер на тези книги, всяка страница е възстановена ръчно за четливост. Разгледайте изданието Folio (12x19 инча) : Достъпно при поискване. Искрено се надяваме на вашето разбиране за предизвикателствата, пред които се сблъскахме с тези книги. Съдържанието на тази книга е представено в класическо черно и бяло. Ние с нетърпение очакваме вашите отзиви, надявайки се, че ще я намерите привлекателна и щедро ще споделяте вашите мисли и препоръки. LANG : - ENG, страници 610, отпечатайте при поискване. В определени случаи обаче може да се запазят от време на време замъгляване, липсващи сегменти или слаби черни петна. Неговата издръжливост се осигурява чрез щателна техника за свързване на шиене, засилвайки дълголетието му. Примамката продължава със златен печат на листа, който добавя нотка на елегантност, докато ръчно релефната върху закръглената гръбнака придава артистичен усет. Циклопедия на Мичиган : Историческа и биографична, включваща синопсис от обща история на държавата, и биографични скици на мъже, които в различните си сфери имат в различните си сфери.

Към свойства