.

Колекция за самостоятелно загряване на домашни любимци, термична роговна рога, облицовка на легла или само затопляща се подложка с мек шерпа отгоре за кучета, котк?

Колекция за самостоятелно загряване на домашни любимци, термична роговна рога, облицовка на легла или само затопляща се подложка с мек шерпа отгоре за кучета, котки

BGN 5.54

Налично
Налично за поръчка

Материалът на подложката за затопляне на котки помага да се осигури мекотата и да гушкате комфортни домашни любимци цвят : жълто/бяло . Той е идеален за целогодишна употреба, особено при по-студени температури. Леката подложка за отопление на домашни любимци е подходяща за кучета, котки или останалите ви приятели с четири крака. Характеристики : . Пакет включен : 1pc *самостоятелно загряване на домашни любимци Само затоплящата се подложка за кучета има термичен изолационен слой вътре, който излъчва топлина обратно към вашия домашен любимец, поддържайки ги топли и удобни. Целева аудитория : Кучета/котки . Материал на металната плоча : алуминий . Спецификации : . В същото време той също има добра топлина и не позволява на кучетата да уловят настинка през зимата. модел : обикновена . Материал : Подложката за отопление на домашни любимци е изработена от висококачествени екологични материали, които са издръжливи, анти-хапки, нетоксичен, дълъг експлоатационен живот и са безобидни за домашните любимци. Характеристики : Подходящ за пътуване/сменяеми и миещи се . Свален, машинен миещ се. Болката от артрит и предоставяне на ценна помощ за домашни любимци. Отопляемото легло има 100% полиестер шерпа покритие за оптимална уют за Твоят пухкав приятел, за да се притисне. Не мийте отразяващи вложки. Няма нужда да използвате електричество, вграден топлинен отразяващ слой, за да отразявате топлината, излъчвана от самия домашен любимец, и да я изолирате от студената повърхност. Подходящ е за всеки домашен любимец и може да бъде поставен директно. Лесна за почистване повърхност. Особено подходящ за стари или ранени домашни любимци и кученца, притисването на килима може да се облекчи. Широка гама от приложения : Тази възглавница може да се прилага върху легла за домашни любимци, щайги, скоби, развъдници, коли или просто поставени на пода.

Към свойства