.

Поставка за пилотската кабина на симулатор на състезания Hottoby G29 с расата седалка е подходяща за Logitech G27 G29 G920 Thrustmaster Fanatec Регулируема Поставка за състезателни колел?

Поставка за пилотската кабина на симулатор на състезания Hottoby G29 с расата седалка е подходяща за Logitech G27 G29 G920

BGN 57.51

Налично
Налично за поръчка

【Възможност за инсталиране на】 Ние ще предоставим всичко на оборудване и инструкции за тази цел щандАко имате нужда от инсталационен видео, ние можем да ви предоставим, за да можете да бързо да се събере и да се ускори играта. 【Съвместимост】 Тази поставка за състезателни колела е съвместим с повечето представени на пазара марки оборудване, като Logitech, Fanatec и Thrustmaster, особено с рулевыми колела Logitech G27, G29, G920. 【Регулиране на】Тази състезателна поставка изключително регулация, ъгъл на наклон на стойка на волана може да се регулира.Ъгъл на наклона на педалите също може да се регулира.Облегалката на седалката също може да се регулира.Нека състезатели се адаптират в съответствие със собствената си ситуация. 【Материал】 Тази състезателна поставка е изработена от легирана стомана и използва пряка коляно голяма кръгла форма на тръба с диск стоманена тръбна конструкция, кръгла тръба с утолщением 50 мм. Материал седалка - изкуствена кожа от PVC с висока плътност.Това осигурява по-професионална, стабилна и сигурна игрова среда за състезатели. 【Забележка】 В комплекта тази влакчета не е включена гоночное оборудване, като кормилни колела, педалите, лоста за превключване на предавките.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен, и ние своевременно да ги решим, за да ви осигури приятно пазаруване.Аксесоари за винт на опаковката.Аксесоари за винт на опаковката.Поставка за волана симулатор състезателни игри проектирана така, че да бъде съвместима с всички основни марки на колела, включително Logitech Thrustmaster и Fanate.

Към свойства