.

Играчки за Хамстери OVERTANG, Играчки за морски Свинчета, 18 бр. Комплект Дървени Играчки за Хамстери, Естествено Ябълково Дърво, Играчки за малки домашни любимци, Дъвча?

Играчки за Хамстери OVERTANG, Играчки за морски Свинчета, 18 бр. Комплект Дървени Играчки за Хамстери, Естествено Ябълково

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

?Обогащающий гама от играчки за хамстери от 18 теми - като професионален производител на аксесоари за домашни любимци, се стремят да доставят удоволствие и да се отърве от безпокойството на вашите малки любимци, нашата най-новият игра, определени от 18 теми с дървени аксесоари за клетки за хамстери съдържа : борови бучка, блок от ябълкови дървета с въже, ротанговый топката, люлки, моркови, царевица, парчета гъба, гири, одноколесный под наем, камбанка, пръчки Тимъти хэя, различни забавни играчки, за да спечелят сърцата им ?Упражнения и идеалното приложение - да се отървем от скуката на ежедневието, поддържане на тяхната активност и предотвращайте депресия, тези играчки от чинчила предоставят чудесна възможност за малък грызунам да играе и тренира, идеален за използване на закрито и на открито, подходящи за морски свинчета, чинчили, сирийските хамстери, един gerbil, плъхове, зайци, папагали, птици и други гризачи. ?Естествени и висококачествени материали - Нашите молярные играчки за малки животни са изработени от 100% естествени материали, включително яблоневую дървена, естествено дърво, борови шишарки, ратан и други, притежаващи отлична здравина и издръжливост, както и да се чувствате сигурността, пълни с естествена светлина и натурални аромати, които ефективно предпазва ги от увреждане на мебели и дава по-голяма увереност. ? Помага на храносмилането и помага за мелене на зъбите - Вече не е нужно да се притеснявате за храносмилането домашен любимец и възпаление, вызванном обрасли с зъбите, нашите играчки за морски свинчета може да стимулира вашия домашен любимец до жеванию, ефективно измельчая зъби, притежава противовъзпалително действие, почиства устата, материал от естествени влакна е полезна за храносмилането на вашия домашен любимец, намалява чувството на дискомфорт и напрежение в стомаха, подпомага храносмилането и здравето на стомашно-чревния тракт, както и ефективно подобрява апетита.

Към свойства